dilluns, d’octubre 10, 2005

Retorn

Ja s'ha acabat s'estiu! Després de uns quants mesos desconectat quasi totalment d'Internet, del ritme de Barcelona, dels estudis... ja torn estar una altre vegada de ple en aquest ambient. Tristesa? Una mica perque s'estiu a Menorca és molt d'estiu. Alegria? Per descomptat que també: retrobada amb sa gent, tornar a classe, una mica de ritme frenètic també cau bé...
Ha estat un estiu de volta a s'illa (recomanable a tothom que ho pugui fer), de descansar, de fer feina, de llegir, de pintar, de festa, de carrossa, de cavalls, de familia, d'amics, de mar, de pomada, de conèixer una mica més Menorca, de port de Maó, d'hac, de ploure, de pescar, de xerrar, de nedar... En definitiva, ha estat un estiu complet del qual no hi ha res a dir.
Ara que ja estic immers de ple en el ritme de la ciutat esper poder trobar algun moment per dedicar-me a escriure sobre el que em passi pel cap.
Segurament es prepara un hivern d'Estatut, de Menorca Bàsquet a ACB, d'economia, de records, de desastres, de decisions polítiques (ja he dit desastres?), de riure, d'estudis, de viatges, d'anades i vingudes, de cine, de metro, de llegir, d'esclatassangs, de perdius, de fred, de música... i a ben segur que de moltes coses més.
Bon començament de curs a tothom!!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Algun lector des de Menorca, que t'ha trobat des d'idomenorca.com, t'ha trobat a faltar! Escriu més sovint!! jajaj

2:21 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola, soc Ismael Segui, de Menorca també, estic completament d'acord amb aquest amic, "germa", que es menorquins nomes tenim sa llengua hi encara.Noltrus tenim sa nostra cultura i vida propia.Si senyor brother, m'agradat molt aquest escrit.Segueix axi i seras molt gran.

12:32 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home