dilluns, de maig 30, 2005

Felicitats!!

El Menorca Bàsquet ha aconseguit una plaça per jugar el pròxim any a la lliga ACB!!! ENHORABONA!! Per fi el projecte que fa no massa anys va començar a il·lusionar a molts aficionats menorquins al bàsquet s'ha aconseguit.
Aquest fet pot ser molt positiu per a la nostra estimada illa (també ho serà per els patrocinadors de l'equip), ja que el seu nom sonarà per tota la península i serà sinònim de feina ben feta.
Només queda desitjar que a Menorca es segueixi fent la feina com toca i amb seny, sense voler fer ses coses massa depressa però sense renunciar a res. A veure si aconseguim entre tots que aquest somni duri tant de temps que torni realitat.
Serà un plaer anar sa temporada següent al Palau Blaugrana a veure jugar al Menorca Bàsquet!!

Technorati tags: ,

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Menorca sencera va ser el deliri! encara que no faltin ses veus que vaticinen un futur negre per qüestions econòmiques (tots sabem que serà peliagut), però, deixeu-mos xalar un poc i intentar-ho entre tots,sa gent de Menorca ha de tenir ses seves oportunitats, o no? Des de Menorca amb amor.

8:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Crec que s'ha de ben pensar el que costa pujar a ACB. L'altre dia, al diari Ultima Hora Menorca, sortien els primers nombres: més de sis milions d'euros.

És clar que el club no els pot pagar. Llavors, va el president i demana "caritat" a l'Ajuntament, al Consell i al Govern. "President Matas, m'has d'ajudar", li va dir. No sé fins a quin punt és convenient que les administracions públiques es fiquin amb açò, perquè al cap i a la fi, els diners són de tots.

Ben mirat, el Govern balear gasta una milionada en l'equip ciclista. Per tant, en certa manera, aquest tema no és nou. S'haurien de traspassar els diners de les "velos" i anar al Menorca Bàsquet?

Està clar que Menorca es mereix ser a l'ACB. Però n'hem de veure les conseqüències. És a dir, que si un dia d'aquests baixa de categoria, que tot és possible, no repercuteixi en un endeutament del club (us en recordau de l'Sporting Maonès, que va anar a Segona B i llavors tenia deutes per tot?).

En fi, si Menorca ha de ser a ACB, s'acaben els dies... El 15 de juny ha de presentar tots els avals i a més, un lloc on tenir un pavelló, que a l'illa tampoc tenim.

2:42 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home