dimarts, d’octubre 11, 2005

FON

Molt interessant i a tenir en compte el nou projecte de Martin Varsavsky, l'empresari argentí fundador de Jazztel i Ya.com entre d'altres empreses. El projecte ha rebut el nom de FON -www.fon.es- i es pot resumir en el següent:
Els usuaris d'internet que disposen d'una xarxa wifi ofereixen, prèvia instal·lació d'un software i d'una antena amplificadora, una part del seu ample de banda a tots els altres usuaris donant aixi la possibilitat a aquests de tenir cobertura wifi allà on vagin. Segons en Varsavsky, mitjançant aquesta xarxa wifi unificada es podrien conectar a internet ordinadors, pdas, telèfons mòbils wifi, màquines fotogràfiques wifi... sense que els que aportessin ample de banda vegessin minvada la seva capacitat per conectar-se a la xarxa.
Des del meu punt de vista aquest projecte, de moment, embrionari pot arribar a tenir èxit si un nombre suficient de persones li dona confiança i s'arriba a crear d'aquesta forma una xarxa prou robusta i consolidada que tengui suficient resonància en els mitjans com per vèncer els prejudicis inicials que puguin tenir els usuaris i les presions que a ben segur faràn en contra del projecte els grans operadors.
A veure com s'en surt aquesta vegada en Martin Varsavsky!!

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Interessant entrevista a Varsavsky, aquí:

http://www.blogtelecom.com/index.php/2005/10/13/entrevistamos-a-martin-varsavsky-promotor-del-movimiento-fon/

2:48 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No te fies de Martin Varsavsky, que tiene mucha labia porteña....mira lo q hizo en Jazztel...

5:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

pots explicar.me que és cobertura wifi?

8:11 p. m.  
Blogger Carlos said...

Ses xarxes wifi permeten als usuaris conectar-se a Internet sense necessitat de cables, d'aquesta forma, mitjançant un ordinador portàtil o qualsevol altre aparell electrònic que ho permeti es pot accedir la multitut de opcions que ofereix Internet des de sa terminal d'un aeroport o d'es d'un banc a n'es carrer.

1:31 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home