dijous, de maig 18, 2006

Tothom a empènyer

Ahir, com la majoria de gent deu saber a aquestes hores, el Barça va guanyar la tan esperada Copa d'Europa. Després de passar quasi una hora perdent, l'equip es va recuperar i va aconseguir posar-se davant en el marcador de l'estadi de Saint-Denis de París, i amb la recuperació de l'equip també es van recuperar els ànims de milers de seguidors culers de tot Catalunya, Espanya i, fins i tot, el món.
Quan va acabar el partit, tots aquests seguidors van esclatar d'eufòria i molts d'ells van sortir als carrers de les seves ciutats i, principalment a Barcelona a la coneguda font de Canaletes, per celebrar tots junts l'èxit del Barça. Eren milers i milers de persones contentes, amb il·lusió, amb alegría, amb ganes de celebrar que s'havia aconseguit l'objectiu, anaven tots a una (menys alguns, que es van dedicar a destroçar botigues i mobiliari urbà).
M'agradaría destacar d'entre totes les característiques d'aquesta celebració el sentiment d'unitat, d'haver aconseguit l'objectiu que tothom desitjava. Si la societat estès tant implicada amb els reptes que es presenten com ho estava l'afició del Barça ahir vespre segur que aconseguiriem millorar moltes de les coses que ens preocupen o, al menys ens haurien de preocupar.