dimecres, d’abril 27, 2005

L'èxit de la Memòria

L'èxit del cantant ciutadellenc Cris Juanico amb el seu primer disc en solitari (però ben acompanyat per els mags de Binigall) ha estat espectacular, ni tan sols ell s'el esperava. És ben cert que la nova aventura d'aquest menorquí ha estat, com a mínim, original i renovadora, ja que el disc està format per cançons populars menorquines (moltes d'elles oblidades sino desconegudes per a la joventut) que han estat reversionades donant-lis nous ritmes.
Així ens podrem trobar amb sorpreses tan agradables com una Dolores a ritme de reggae o viatjar A la ciutat de Nàpols amb un ritme que enganxa tant a joves com a grans.
Només recordar que el cantant, juntament amb els mags de Binigall, té previst realitzar una vintena de concerts d'aquí al més de septembre, (segurament alguns a Menorca i d'altres a Catalunya) segons queda recollit a una entrevista publicada al diari Menorca.
Finalment m'agradaría recomanar a tots aquells que encara no han escoltat les canóns de Memòria que si els hi ve de gust ho facin i jutgin per ells mateixos.